Om oss

Hamburgerbruket grundades 2013 i Örebro. Då hette vi Texas Star och låg i en trång lokal i utkanten av centrum. I början var vi inte helt säkra på att någon skulle hitta dit, men vi hoppades att fler saknade nymalda högrevsburgare med närbakat hamburgerbröd. Vi hade mer rätt än vi vågat hoppas på.

Farväl till fabriken

De flesta råvaror vi använder förbereds direkt i våra restauranger. Burgarna mals på plats och vi tillverkar våra egna dippsåser, befriade från långa transporter och industriell massproduktion. Istället: småskaligt, handgjort och grymt gott.

Rise and grind

Istället för att köpa fruset, färdigproducerat kött så tillverkar vi våra burgare av svensk högrev. För att de ska vara riktigt färska så maler vi köttet själva.

Våra kompisar

Hemligheten med grymma burgare är att använda de bästa råvarorna. Just därför jobbar vi enbart med leverantörer som står för samma värden som vi själva.

Snacket på stan

Vi är en liten aktör med ett fåtal restauranger. Det är bra, men innebär också att vi har en begränsad budget för marknadsföring. Istället för fläskiga kampanjer får vi förlita oss på vårt goda rykte. Om du gillar våra burgare, gilla oss på Facebook och hjälp fler att hitta hit.